Blog

Blent: koppig, krachtig, koffie!

Gepubliceerd door op 19:44 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Blent: koppig, krachtig, koffie!

Vandaag was het zover: onze Blent koffiebar opende haar deuren. Om 6u30 ’s morgens legden we de laatste hand aan ons gloednieuw concept, dat de samenwerking tussen Foubert en Van Poeck markeert.

Blent koffie

De eerste klant, de eerste Lungo

Een half uur later bracht de heerlijke koffiegeur de eerste bezoeker binnen, en ging de allereerste Lungo over de toonbank. Wie nog niet de kans kreeg om van die lekkere koffie te proeven, vraagt zich waarschijnlijk wel af: waar draait dit concept nu om?

Het antwoord: kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Geen platte commerce, wél authentieke koffie in een even smaakvol kader.

Jute koffiezakkenHet interieur brengt je meteen in de juiste stemming. Er hangt een beetje een back to basics sfeer: dat bewijzen de kussens op de zitbanken, die gemaakt zijn van jute koffiezakken. ’s Avonds kun je je daar nestelen om af en toe een workshop bij te wonen, wat overigens ook deel uitmaakt van het concept. Onder meer dé Belgische barista Peter Hernou, wereldkampioen latte-art, zal enkele keren van de partij zijn.

Wat je bij onze pop-up bar kunt bestellen? 
Kiezen doe je uit een twintigtal koffiebereidingen. Elke bereiding heeft zo zijn eigen karakter, wat je misschien aan de gloednieuwe slogan van Van PoBlent smakeneck doet denken: een koppig kopje koffie. Daarnaast wordt er geëxperimenteerd met koffie en chocolade. Uit de crèmerie zijn er niet minder dan 10 soorten ijs te verkrijgen – elk op basis van koffie.

In de bar zelf staat trouwens ook een kleine koffiebranderij. Die brengt ons meteen bij de 3 koffiecategorieën: origin, authentic, season one. Meer weten over deze smaken? Zak dan af naar Blent, gelegen in de Stationsstraat 9B te Sinnekloas!

Kluis gestolen: de beelden

Gepubliceerd door op 07:56 in Blog, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kluis gestolen: de beelden

Woensdag 21 oktober 2015 werden eindelijk de beelden publiek gemaakt van de diefstal van onze kluis (met dagontvangsten van ’t Centerken – Foubert Sint-Niklaas, Pop-up Bocadero, Antwerpen en de ijskarren) via Faroek op VTM.

Mogen we u vragen om de beelden te bekijken en alle tips, hoe klein ook, te melden via 080030300 of opsporingen@police.belgium.eu .

In de nacht van 24 augustus 2015 werd er ingebroken in de Crèmerie Foubert gelegen in de stationsstraat in Sint-Niklaas.
Twee verdachten kwamen om 01.44 uur vanuit de Regentiestraat de Stationsstraat ingestapt richting stationsplein.

Op de bewakingsbeelden zien we twee daders om 02.03 uur de Crèmerie verlaten met een steekkarretje met daarop de kluis en een mandje met wisselgeld.
Op dat ogenblik kwam er een zwarte AUDI A6 of A4 Avant traag uit de Regentiestraat de Stationsstraat ingereden. Hij stopte en reed terug achteruit, uit het zich van de camera.
De twee verdachten stapte om de hoek waar het voertuig stond en deze reed weg vanuit de Regentiestraat, dwarste de Stationsstraat en reed weg in de Casinostraat.

Beschrijving van de wagen: een donkerkleurige AUDI A4 of A6 Avant van voor het bouwjaar 2006 met vierkante lichtblokken vanachter .

U kan de beelden hier bekijken: http://ow.ly/THMK5

Meer info op de website van de politie: http://www.politie.be/fed/nl/opsporingen/gezocht/onbekende-verdachten/1203319-diefstal-van-een-kluis-in-sint-niklaas

 

Tijd voor taart

Gepubliceerd door op 08:56 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Tijd voor taart

 

KerstmanZeg het eens met een taart!

Zoals altijd kun je tijdens de feestperiode bij ons terecht voor een huisbereide feesttaart. Lekker? Jazeker. Vers én op maat? Ongetwijfeld! Deze kerstman duikt met veel plezier in onze taartencollectie voor kerst en nieuwjaar. Doe je mee?

 

Afgelopen zaterdag gooiden we de schijnwerpers op dé taarten die van kerst en nieuwjaar een smaakvolle belevenis maken. Ook dit jaar zitten er weer leuke exemplaren tussen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, maar steeds met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Take a look!

foubert shoot

Onze favoriet: de sneeuwmantaart. Rechtsboven zie je hoe een van onze enthousiaste medewerkers hem volop in een lekker jasje steekt. Om bij weg te smelten! Ben jij net als ons een feestneus? Met tegelijkertijd een neus voor zoetigheid? Snuffel dan binnenkort eens rond in onze webshop en kies jouw favoriet. Enkele klikken en klaar!

 

 

Kluis gestolen

Gepubliceerd door op 12:37 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Kluis gestolen

Van zondag op maandag  24 augustus 2015 werd onze kluis gestolen tussen 1u44 en 2u02 uit de Stationsstraat te Sint-Niklaas.

Woensdag 21 oktober 2015 worden de beelden vrijgegeven tijdens een aflevering van het opsporingsprogramma Faroek, waarna we ze op 22 oktober zelf kunnen publiceren.

– meer info volgt –

JOBS!

IJSSALON Antwerpen – Grote Markt

ATELIER Sint-Niklaas – Nobels Peelmanstraat

IJSKARREN Sint-Niklaas – Nobels Peelmanstraat

Spread the word!

Naar de JOBS pagina | Deel op facebook