Koffie

Ook voor onze koffie zijn we op zoek gegaan naar een top koffie! Uiteraard konden we het daar niet bij laten, en zijn onze medewerkers ook opgeleid om dit zwarte goud perfect voor u te serveren.

Niet minder dan de Vlaamse barista, Peter Hernou, houder van 3 wereldtitels(!), kwam ons uitleggen hoe we nu dat perfecte kopje koffie kunnen zetten, met perfect opgestoomde melk.

En dat proef je in elk kopje dat we bij Foubert & ’t Centerken serveren.

 

De technische uitleg over Cook & Boon:

Cook & Boon Espresso is een jonge, onafhankelijke koffiebrander die op een ambachtelijke wijze haar koffie brandt en deze permanent controleert met moderne meet- en regeltechnieken.

Ze gebruiken uitsluitend 1e kwaliteit groene koffiebonen rechtstreeks van plantages uit verschillende landen. De bonen worden handgeplukt en gesorteerd op grootte. Sommige bonen worden gebrand op eigen karakter, d.w.z. diverse soorten bonen worden individueel gebrand en daarna pas gemélangeerd.

De koffiebonen worden gekoeld met lucht, niet met water. De koffie word vers gebrand in kleine partijen op bestelling. Cook & Boon wordt aanzien als “de warme bakker” onder de koffiebranders.

Zo creërt Cook &Boon zeer gewaardeerde, hoogstaande kwaliteitskoffie voor de koffiekenners en/of liefhebbers.

De medewerkers van Foubert & ’t Centerken zijn getrained door Peter Hernou, wereldkampioen Latte Art 2009/’10.

Zo bereiden ze voor u telkens weer de perfecte koffie met het perfecte melkschuim.

JOBS!

IJSSALON Sint-Niklaas – Stationsstraat

IJSSALON Antwerpen – Grote Markt

ATELIER Sint-Niklaas – Nobels Peelmanstraat

IJSKARREN Sint-Niklaas – Nobels Peelmanstraat

Spread the word!

Naar de JOBS pagina | Deel op facebook