fbpx

Concept

Historiek

Na de start met ons ijssalon in de Stationsstraat in 2010, kregen (en krijgen we nog steeds) vaker de vraag om onze huisbereide producten ook op andere manieren te verdelen. Naast enkele samenwerkingen met lokale bakkers en slagers en onze webshop, kochten we in 2012 onze allereerste ijskar aan.

Gezien het grote succes van onze eerste ijskar als rondrijdende reclame en een leuke manier om meer klanten te bereiken, kochten we in 2013 nog 2 extra ijskarren aan.
In 2014 bouwden we ons eigen ‘huis van de ijskarren’ zodat we in 2015 nog een reeks ijskarren bij konden aankopen.

In 2021 kochten we met bueno en unicorn onze 15e en 16e ijskar aan, waarmee we in ons huidig huis van de ijskarren aan onze maximumcapaciteit komen van fysieke plaats.

Doorheen de jaren verbeterden we veel aspecten aan de ijskarren met oog op een betere klantenservice en toffere werkomgeving voor ons team. We werkten aan onze ijskarren app voor oproepen, innoveerden de binnenkant van de ijskarren en breidde ons team uit naar een 180 tal studenten in de zomer om zo onze ijskarren gevuld de baan op te sturen.

Wie weet wat en waar brengt de toekomst ons nog?

Waar rijden we rond?

Onze regio’s zijn afgebakend binnen het grote ‘Waasland’, maw. je kan ons vinden tussen:

  • Noord: Stekene & Sint-Gillis-Waas
  • Oost: Zwijndrecht & Bornem
  • Zuid: Dendermonde & Lebbeke
  • West: Lokeren & Moerbeke

Ieder seizoen testen we enkele nieuwe zones die binnen rijbereik van ongeveer een twintigtal minuten van onze thuisbasis liggen.

Je kan de ijskarren live volgen via https://foubert.eu/tracker.

Is de ijskar binnen een straal van 700m? Dan kan je een ijskar proberen terug ‘roepen’ via onze app.
Let op! Dit is geen garantie. De ijskar probeert zoveel mogelijk klanten blij te maken, maar helaas krijgen we op warme dagen tot 1000 oproepen per dag.

We hebben vaak reservaties voor feesten, bbq’s, huwelijken, communies, … waardoor we geen vaste rondes rijden. Wanneer een ijskar op reservatie is, dan kan je dit ook zien op de app aan de status van de ijskar.

Heb je zelf een feestje? Kijk hieronder hoe je ons kan boeken.

Wanneer?

We rijden rond vanaf de eerste lentezon (begin maart) tot midden oktober, afhankelijk van het weer.

Onze ijskarren vertrekken in de schoolvakanties en weekends vanaf 12u en rijden binnen rond 23u. Buiten de schoolvakanties variëren, doorheen de week, variëren de rijuren afhankelijk van het weer.

We komen 7 op 7 na een bevestigde reservatie, tussen 1 april en midden oktober, indien de beschikbaarheid het toelaat. U ontvangt altijd bevestiging als we gegarandeerd gaan langskomen.

In de winter hebben we andere voorwaarden, je kan deze ook bekijken in het reservatie formulier. Deze worden automatisch toegepast.

U kan onze ijskarren reserveren via https://reservatie.foubert.eu

Wat hebben we allemaal mee?

De foubert ijskarren hebben een assortiment mee van 12 huisbereide smaken, verse aardbeien, lekkere sauzen en toppings.

De menukaarten staan met prijzen geafficheerd in de ijskarren en zijn online hier terug te vinden.

De prijzen op de menukaart in de ijskar zijn telkens de correcte prijzen. Deze kunnen variëren bij events, afhankelijk van de afspraken met organisaties.

De prijzen zoals weergegeven in (mondelinge) aanbiedingen, prijslijsten, offertes en dergelijke zijn louter indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen.

Bekijk de volledige menukaart van de ijskar online.

Reservatie

We komen GRATIS langs in een straal van 10 km vanaf de Nobels-Peelmanstraat, Sint-Niklaas. De route wordt automatisch berekend via google maps.

Extra kilometervergoeding bij meer dan 10km:

  • € 2.20 per extra km tussen 10 en 20km
  • € 4.40 per extra km boven de 20 km

Menukaart

Bij reservaties kan je kiezen uit 4 verschillende menukaarten. Afhankelijk van de gekozen menukaart kunnen gasten kiezen uit de geheel aangeboden menukaart of kan deze beperkt worden tot 1 bolletje per persoon met of zonder slagroom.

De verschillende menukaarten zijn te bekijken via de offerte online. Bereken je offerte online.

Verbruik

Je betaalt wat je verbruikt met een minimum van € 60 per begonnen half uur.