fbpx

IJskar(ren) voor bedrijven

Info

Wil je je medewerkers en/of klanten graag verwennen met een ijsje van Foubert? Wij denken graag mee over de gepaste oplossing.

De afgelopen jaren groeiden de hoeveelheid vragen van bedrijven om hun medewerkers (en zichzelf 😉 ) en/of klanten te trakteren op een ijsje. Vanuit deze vragen hebben we enkele verschillende formules opgezet om zo aan iedere vraag tegemoet te kunnen komen, gaande van een bezoek van onze karren op 1 of meerdere locaties tot en met een volledige vloot van ijskarren over heel België met gepersonaliseerde tracking.

Ontdek hieronder wat voor jou vraag het beste scenario is!

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons team via info@foubert.eu

Scenario 1: Fleet van ijskarren

Scenario: We schakelen een aantal van onze ijskarren in om bvb al uw filialen te gaan bezoeken in Vlaanderen. Op voorhand maken we een gepersonaliseerde live tracker (live voorbeeld hier).

Gepersonaliseerde live tracker

De tracker kan u implementeren op uw eigen website en werkt uiteraard ook goed op mobiele toestellen. Zo kan u een hele beleving koppelen aan het feit dat u uw medewerkers trakteert op een ijsje. Het motiveert ze ook om met een bepaalde #tag foto’s te posten.

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen. We werken niet vaak met een all-in formule aangezien het voor ons (en vaak voor jullie) heel moeilijk is om in te schatten hoeveel mensen er overal aanwezig zullen zijn en wie er allemaal een ijsje zal eten. U ontvangt achteraf een factuur met de details per stop. U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Aanvragen: Neem contact op via info@foubert.eu of via 03 336 23 80 met een korte beschrijving van wat jullie willen doen.

Scenario 2: Bedrijfsbezoek (aantal personen gekend)

Scenario: We bezoeken uw bedrijf in de namiddag om al uw medewerkers te trakteren op een ijsje. Dit kan reeds vanaf 60 euro (+ eventueel een kmvergoeding). We komen langs met 1 of meerdere ijskarren, afhankelijk van de nood (we kunnen ongeveer 100 tot 150 personen van 1 of 2 bolletjes per kar voorzien per uur). U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen via ons online offerteformulier. U ontvangt achteraf automatisch een factuur. Er dient ter plaatse niet betaalt te worden.

Aanvragen: Gebruik hiervoor ons online offerte en reservatieformulier. U ontvangt na een manuele controle van de beschikbaarheid een bevestiging.

Scenario 3: Opendeur / nieuwe opening / speciale actie (aantal personen niet gekend)

Scenario: We parkeren een ijskar voor de deur van uw winkel of bedrijf. Uw klanten (en eventueel ook medewerkers) mogen bij een bezoek aan de winkel of bij een aankoop een ijsje komen halen aan de ijskar. Dit kan reeds vanaf 80 euro per uur (+ eventueel een kilometervergoeding). We komen langs met 1 of meerdere ijskarren, afhankelijk van de nood (we kunnen ongeveer 100 tot 150 personen van 1 of 2 bolletjes per kar voorzien per uur). U bepaalt zelf wat u wil aanbieden aan uw klanten (vanaf maximum 1 bolletje per persoon tot de volledige kaart).

Kostprijs: We hanteren hiervoor het principe van u betaalt wat u verbruikt + de voorrijkosten die we op voorhand kunnen bepalen via ons online offerteformulier. U ontvangt achteraf automatisch een factuur. Er dient ter plaatse niet betaalt te worden.

Aanvragen: Voor 1 karretje: gebruik hiervoor ons online offerte en reservatieformulier. U ontvangt na een manuele controle van de beschikbaarheid een bevestiging. Voor meerdere karretjes: gelieve contact op te nemen via info@foubert.eu of via 03 336 23 80.

Scenario 4: Je vond je idee niet terug?

Neem contact met ons op via info@foubert.eu met een omschrijving van jouw idee en wij kijken intern hoe we dit het beste kunnen uitwerken.

We staan open voor alle suggesties en denken graag creatief met jullie mee.

Mogelijke personalisaties:

 • Branding van de televisieschermen met uw logo / huisstijl
  • € 5 / kar indien door jullie correct aangeleverd
  • € 50 opmaak indien door ons aangeleverd
  • € 75 / uur in regie voor eventuele aanpassingen op foute ontwerpen
 • Onze medewerkers dragen kledij met jullie merk op
  • Gratis indien door jullie aangeleverd
  • € 20 / tshirt indien door ons aangeleverd (deadline 10 dagen voor event)
 • Gepersonaliseerde chocolaatjes met uw logo / huisstijl
  • € 0.60 / stuk vanaf 100 stuks / alle stuks af te nemen
 • Gepersonaliseerde bovenpanelen
  • € 200 Enkel voorkant
  • € 600 Rondomrond
 • Gepersonaliseerde ijskar – wrapping
  • € 2500 voor de wrap + € 1200 rebranding in foubert ijskar (deadline 10 dagen voor event)