fbpx

Kom samen genieten van lekkere ijsjes, pannenkoeken, chocoladefondues, warme verse chocolademelk, koffie, thee, … in een gezellige en trendy atmosfeer. Je kan reserveren vanaf 6 personen tot en met 16 personen per reservatie. Voor grotere groepen vragen we vriendelijk om je reservatie op te splitsen. We kunnen niet garanderen dat jullie tafels dan bij elkaar in de buurt zijn, en we behandelen de tafels ook afzonderlijk als de drukte het niet toe laat.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Met hoeveel personen willen jullie langskomen?
We nemen reservaties aan vanaf 6 personen tot en met 16 personen. Grotere groepen mag je opsplitsen in meerdere reservaties, die zitten dan ook aan een andere tafel en we kunnen niet garanderen dat die bij elkaar zitten. Deze worden ook als afzonderlijke groep behandeld qua bestelling & betaling.
We nemen reservaties aan tot maximum 2 uur op voorhand.
Ik ben me er bewust van dat mijn tafel kan vrijgegeven worden op drukke momenten wanneer ik zonder telefonisch bericht meer dan 15 minuten te laat kom.
Geef hier aan of je eventueel kinderstoelen nodig hebt, of er personen met een rolstoel meekomen (dan verwijderen we op voorhand de stoelen), of er blinde of slechtziende mensen meekomen (dan voorzien we onze braille menukaart), …