fbpx

Wat is het verschil tussen een reservatie en een oproep?

Wanneer u een ijskar reserveert op voorhand, bent u zeker dat we gaan langskomen op uw locatie. Wanneer u een oproep plaatst, heeft u kans dat we langskomen als onze medewerkers in de buurt zijn & tijd hebben (dus als ze naar een reservatie moeten kan dit niet).

Hoe moet ik een ijskar reserveren?

Simpel, klik hier en vul ons online formulier in. U ontvangt onmiddellijk een offerte en kan deze ijskar dan aanvragen. Ons systeem controleert automatisch of we uw reservatie onmiddellijk kunnen inplannen. Indien niet, controleren we manueel of we uw reservatie kunnen inplannen in onze planning. Wanneer dat lukt ontvangt u een bevestiging via mail. Meer dan 95% van de aanvragen kunnen we aanvaarden.

Wanneer moet ik een tafel reserveren?

In Sint-Niklaas kan u vanaf 6 personen een tafel reserveren. We werken op een first-come, first-served basis.

Waar kan ik een cadeaucheque kopen?

U kan een cadeaucheque ter plaatse kopen of via onze webshop.

Wanneer wisselen de smaken van de week?

Elke vrijdag maken we nieuwe smaken van de week bekend op onze facebook & instagram pagina’s en onze website.

Hoe wordt de km-vergoeding berekend?

De kilometervergoeding wordt als volgt berekend:

  • steeds vanaf onze atelier als vertrekpunt
  • de eerste 10 km zijn gratis
  • de volgende 10 km worden gerekend aan 2.20 euro per km
  • de volgende km’s worden gerekend aan 4.20 euro per km

Ons reservatiesysteem is gekoppeld aan Google Maps. Die rekent voor ons de snelste route uit. Op basis van die informatie wordt de afstand berekend.

Hoe wordt het minimum verbruik berekend?

Omdat we uiteraard rendabel moeten kunnen werken, hanteren we een minimumverbruik van 60 euro per begonnen half uur. Dit is geen supplement, maar is wel het minimumbedrag dat we aanrekenen als we langskomen op een reservatie (niet van toepassing bij een oproep). We moeten dit doen, aangezien het voor ons niet rendabel is om een uur ter plaatse te staan en dan bvb maar 2 ijsjes te serveren (wat in het verleden soms gebeurde).

Mag ik mijn huisdier meenemen naar het ijssalon?

Huisdieren kunnen we jammer genoeg niet toelaten in onze zaken, omwille van de open keuken. Op ons terras vooraan zijn ze wel welkom om mee te genieten van de uitstap. Voor assistentiehonden geldt een uitzondering.