fbpx

Unieke handgemaakte ijsbakken van 5 liter voor uw ijssalon

Bij Foubert bedienen we niet enkel de consumenten, maar ook B2B klanten. We leveren ook hhandgemaakte ijsbakken van 5 liter, uniek in België, speciaal voor uw ijssalon.

Elke ijsbak wordt geleverd met toffe en creatieve decoraties die u kent van onze eigen ijstogen. Deze prachtige bakken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar brengen ook de authentieke Foubert smaakervaring naar uw klanten. Of u onze naam nu wil gebruiken of juist niet, dat kan allebei.

Waarom kiezen voor Foubert’s Ijsbakken?

  • Ontzorgen: Geen stress meer over productie. Wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw klanten.
  • Geen grote investeringen: Bespaar op de kosten van kookketels en turbines. Onze kant-en-klare oplossing betekent minder overhead en meer winst voor u.
  • Focus op verkoop: Besteed uw tijd en energie aan het verkopen, niet aan het produceren. U spaart ook medewerkers in productie in de wintermaanden.
  • Bewezen kwaliteit: Ons ijs, dat al 14 jaar een succes is op de markt, staat garant voor consistentie en uitmuntendheid.
  • Constante kwaliteit: Elke batch ijs voldoet aan onze hoge standaarden, zodat u altijd het beste aan uw klanten kunt bieden.
  • Innovatieve smaken: Met onze toffe en vernieuwende smaken blijft uw aanbod fris en aantrekkelijk.

Onze handgemaakte ijsbakken zijn niet alleen een praktische keuze, maar ook een visuele aanwinst voor uw zaak. Geïnspireerd door de artistieke presentaties in onze ijstogen, zijn onze ijsbakken een ware blikvanger.

Interesse? Neem contact met ons op voor een prijsopgave of meer informatie. Kies voor gemak, kwaliteit, en innovatie met Foubert’s handgemaakte ijsbakken.