fbpx

Dé ijssmaak die je deze zomer moet proeven

Een heerlijke zomerse traktatie die de verfijnde smaak van de iconische chocolade zeevruchten met smeuïge hazelnootpralinévulling, die nog steeds in-huis gemaakt wordt in koperen ketels bij Guylian, combineert met het vakmanschap van Foubert. 

The real deal dus. Het praliné ijs bevat fijngemalen stukjes Guylian chocolade en biedt daardoor een textuur vergelijkbaar met stracciatella. Met elke hap proef je die o zo vertrouwde, verfijnde smaak.

Zin in!

Krijg je het water al in de mond? Bestel dan nu zelf jouw exclusief ijsje en proef mee van deze fantastische samenwerking.

Het ijs vind je in het ijssalon van Cremerie Foubert, via takeaway.com(in Sint-Niklaas), of bestellen in een van de Foubert ijskarren en op de Foubert webshop (shop.foubert.eu). Ook bij deze geselecteerde zaken kan je terecht voor het Guylian praliné ijs: Supermarkt Carrefour – Alma in Sint-Niklaas, alle restaurants van Poule & Poulette in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brussel en Oostende.

A match made in ice cream heaven…

Gedeelde passie voor smaak en erfgoed

Het verhaal van Guylian begon 65 jaar geleden bij gepassioneerd chocolatier Guy Foubert in Sint-Niklaas. In diezelfde stad werd Cremerie Foubert zo’n 14 jaar geleden opgericht door de broers Jan & Carlos Foubert. Maar… er is meer dan enkel gedeelde geografische wortels in dit verhaal; zoals de achternamen reeds doen vermoeden, is er ook een sterke familieband tussen Guy Foubert, een van de oprichters van Guylian, en Jan & Carlos Foubert, de oprichters van Foubert. Deze samenwerking steunt dus niet enkel op vakmanschap, maar ook op een gedeelde passie voor smaak en erfgoed.

Wrap(ped) up

Smelt jij al wanneer je denkt aan onze nieuwe smaak? Ontdek hier snel waar jij als eerste kunt proeven van ons exclusief hazelnootpraliné ijs!

Bestel via de webshop

Bestel jouw heerlijk 0,5l potje via de webshop. Afhaling via de winkel of levering bij je thuis.

Eet een ijsje aan een van onze ijskarren

Een bolletje, of meer, op een hoorntje of in een potje met onze heerlijke hazelnootpraliné ijssmaak

Ontdek de heerlijke smaken in een van de geselecteerde zaken

Ook bij deze geselecteerde zaken kan je terecht voor ons heerlijk Guylian praliné ijs: Supermarkt Carrefour – Alma in Sint-Niklaas, alle restaurants van Poule & Poulette in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brussel en Oostende.